test

Titel 2

Korte inleidende tekst onder de content
met een link.

Klik hier

Uw woontoekomst in de Stad van Kansen?

Waar rond het station van Heerhugowaard voorheen bedrijven zetelden, wordt nu een levendig woongebied gecreëerd. De Waarddijktoren voorziet in 113 torenappartementen, met gevarieerde afmetingen en uiteenlopende indelingen. Groen denken ligt ten grondslag aan het ontwerp, waarbij niet alleen de binnentuinen, balkons en buitenterreinen betrokken zijn, maar ook de materialen, installaties en uiteraard, de nabijheid van het OV.

Als de woorden 'toekomst' en 'kansen' in één adem genoemd worden met 'wonen' betekent dit dat de lat hoog is gelegd. Dat doen wij bewust. De Waarddijktoren is een ontwikkeling die dat verdient. Boven twee winkellagen worden 113 appartementen gerealiseerd, verdeeld over 21 woonetages. Stel u eens voor wat een uitzicht dit oplevert...

De Waarddijktoren is ontworpen door Breddels Architecten en momenteel volop in ontwikkeling. Meld u aan voor gerichte informatie over deze hoogwaardige torenappartementen. Zodra meer details over de start verkoop bekend zijn, wordt u hiervan als eerste op de hoogte gebracht.

Aan deze publicatie kunnen geen rechten worden ontleend, evenmin als aan de getoonde beelden. Dit zijn sfeerimpressies.
Show more... Show less...

Content voorbeeld

Iets korts en leidends over de onderstaande content

Content voorbeeld

Donec ullamcorper nulla non metus auctor fringilla. Vestibulum id ligula porta felis euismod semper. Praesent commodo cursus magna, vel scelerisque nisl consectetur. Fusce dapibus, tellus ac cursus commodo.