Digitale informatiebijeenkomst Stationsgebied

Op woensdag 1 december 2021 vindt online een informatiebijeenkomst plaats, over de herontwikkelingsplannen in het stationsgebied in Heerhugowaard. Hierin worden belangstellenden breed geïnformeerd over onder meer de ontwikkeling van de Waarddijktoren. 

De voorgenomen ontwikkeling voorziet in onder meer de woontoren met 23 bouwlagen, plaatselijk inmiddels bekend als de Waarddijktoren. Op de informatiebijeenkomst vertellen de ontwikkelaar, architect en de projectteamleden van het Stationsgebied meer over het plan, de laatste stand van de ruimtelijke procedures en de planning. Er is gelegenheid om vragen te stellen. 
Het is een inloopavond, al klinkt dat inspannender dan het is. De bijeenkomst is virtueel en door iedereen met een vooraf aangevraagde link online bij te wonen. Wilt u ook graag weten wat er gaat gebeuren met het Stationsgebied nu daar de bedrijvigheid plaatsmaakt voor duurzaam en comfortabel wonen, gericht en ingericht op alle levensfasen? Stuur dan een mailtje naar johan@botvastgoed.nl en u ontvangt de link naar de bijeenkomst in uw mailbox. 

Wanneer?
Woensdag 1 december 2021
van 19.00 tot 20.00 uur

Gemist? Abonneer u op het project en wij houden u actief op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.